Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Daan Optiek Noorderwijk : ''€1.950 voor het Olivia Fund"

Daan Optiek Noorderwijk

Daan Optiek aan de Paradijsstraat Noorderwijk heeft het hart op de juiste plaats, en bleef ook tijdens het afgelopen jaar erg veel denken aan het goede doel.  Voor deze editie staat het Olivia Fund centraal.

Vanmiddag konden zaakvoerders Daan & Anneline een cheque van €1.950 overhandigen aan Eddy Hendrickx van het Olivia Fund.

"Het Olivia Fund financiert o.a. het nieuwe onderzoek naar Immunotherapie voor neuroblastoma gebaseerd op beenmergtransplantaties en NK cel infusie", zegt Eddy Hendrickx, de papa van Olivia.    "In totaal steunen we een team van 15 onderzoekers, verspreid over de universitaire ziekenhuizen (UZ) van Leuven, Gent en Antwerpen.  Reken maar op een 4-tal onderzoeksteams per ziekenhuis." 

Sympathieke opticien-optometrist Daan : "We schenken per bril telkens €2 aan het lokale goede doel. Vorig jaren was dat  o.a. Het DierenThuisje in Geel Ten Aard (2020), vorig jaar was het Rode Kruis Noorderwijk aan de beurt.  Vandaag staat het bekende Olivia Fund centraal.  We willen als pure vakmensen met veel aandacht voor ons materiaal onze klanten met een prima service in de watten leggen.  Bij ons vind je de nieuwste trends en de meest exclusieve monturen en zonnebrillen." 

Op de foto : Eddy Hendrickx en Opticien Daan Noorderwijk / NNieuws.

Paradijsstraat 1, Noorderwijk, België

Daan Optiek Noorderwijk

Deel dit artikel